Πισίνες προκάτ από τη Santo Pools

Η κατασκευαστική μας εμπειρία, μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δομές για πισίνες που ταιριάζουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες. Θερμαινόμενες πισίνες, δομές με τηλεσκοπική κάλυψη ή κατάλληλες για άτομα με ειδικές ανάγκες, ακόμη πισίνες για κέντρα ευεξίας και ιαματικά λουτρά αποτελούν τη γκάμα των προϊόντων και εφαρμογών μας. Μεταξύ των πιο αξιοσημείωτων έργων μας είναι οι πισίνες σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, κέντρα αποκατάστασης, υδάτινα πάρκα αλλά και μερικές εντυπωσιακές πισίνες για ιδιώτες.

ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤ

Μεταλλική πισίνα προκάτ

Η κατασκευή πισίνας με πάνελ από χάλυβα και επένδυση μεμβράνης, δεν είναι κάτι νέο στη διεθνή αγορά. Έχει βρεθεί στη σχετική βιβλιογραφία από το 1965. Έτσι, είναι ένα δοκιμασμένο σύστημα στην κατασκευή πισίνας με χιλιάδες παραδείγματα διεθνώς. Η Santo Pools ήταν από τις πρώτες στην Ελλάδα που εισήγαγε το σύστημα αυτό το 2001, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των μηχανικών, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και ιδιωτών. Τα κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος είναι: η ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές αλλά και η πλήρης ελευθερία στο σχέδιο, το μέγεθος και τα σχήματα.

πισίνα προκάτ

Ανοξείδωτη πισίνα προκάτ

Μια καινοτομία της Santo Pools είναι η κατασκευή πισίνας με πάνελ INOX, τα οποία συνδυάζουν την ταχύτητα και την ευελιξία της χρήσης μιας πισίνας προκάτ με την εγγυημένη διαχρονικότητα που προσφέρουν, κυρίως σε παράκτιες περιοχές ή περιοχές με υπόγειο υδροφορέα.

Απαιτήσεις κατασκευής πισίνας προκάτ

Έχοντας επιλέξει το σχέδιο και το μέγεθος της πισίνας, αρχίζουμε την εκσκαφή της περιοχής, η οποία θα πρέπει να είναι 1 μέτρο ευρύτερη σε περίμετρο από την καθαρή διάσταση της πισίνας.
Στη συνέχεια, ακολουθώντας την εκσκαφή είναι η κατασκευή της πλάκας από σκυρόδεμα με οπλισμένο σκυρόδεμα, η θλιπτικότητα της οποίας είναι ανάλογη της διαμέτρου της πισίνας.
Το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση των πάνελ και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού (skimmer, είσοδοι, φώτα κλπ.) Ενώ στη βάση του εξωτερικού πάνελ πρέπει να τοποθετηθεί σκυρόδεμα περίπου 15Χ15cm.
Ο χώρος αντλίας – που συνήθως είναι προκατασκευασμένος ενισχυμένος πολυεστέρας – με όλη την απαραίτητη δεξαμενή εξοπλισμού για την κυκλοφορία του νερού της πισίνας (δηλαδή η αντλία, τα φίλτρα άμμου και ο ηλεκτρικός πίνακας) βρίσκεται σε απόσταση 2-25 μέτρων από την πισίνα.
Έχοντας συνδέσει τον εξοπλισμό της πισίνας και τις σωληνώσεις με τον χώρο αντλίας, μπορούμε να γεμίσουμε την επιπλέον αρχική εκσκαφή και να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση της στεγανοποιητικής μεμβράνης (επένδυσης) από PVC σε χρώμα της επιλογής σας.
Μόλις ολοκληρώσετε τον εξωραϊσμό του χώρου της πισίνας, είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε την πισίνα με νερό, να θέσουμε το σύστημα σε λειτουργία και να το παραδώσουμε για χρήση.
Η όλη διαδικασία, ανάλογα με το μέγεθος της πισίνας, μπορεί να διαρκέσει από 8 έως 20 εργάσιμες ημέρες.