Κατασκευή τζακούζι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή τζακούζι, μεταλλικό (με liner), χτιστό, από μπετόν, πολυστερικό ή ακρυλικό.

Λαμβάνοντας υπόψιν και το σοβαρό πρόβλημα της εξοικονόμησης του μηχανολογικού χώρου, η εταιρεία μας έχει σχεδιάσει τα τζακούζι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην απαιτείται μεγάλος χώρος μηχανοστασίου!
Τι θα λέγατε για μια διάσταση 80Μ Χ 50Π Χ 50Υ* ; Όντως, αυτός είναι στην πραγματικότητα ο χώρος του μηχανοστασίου που απαιτείται. Χώρος που θα μπορούσε να είναι μια εξωτερική παγκάδα ανάπαυσης ή μέρος από τα σκαλοπάτια εισόδου.

Επίσης, οι κατασκευές μας γίνονται με τέτοιο τρόπο και με εσωτερική επένδυση η οποία συμβάλει αισθητά στην εξοικονόμηση θερμικής απώλειας στην περίπτωση που το τζακούζι είναι θερμαινόμενο.
Φανταστείτε ένα οποιοδήποτε τζακούζι με διάσταση 200 Χ 150 Χ 90 cm, το οποίο λειτουργεί συνολικά 14-15 ώρες ημερησίως για να διατηρήσει μια θερμοκρασία 32 βαθμών, οι κατασκευές μας απαιτούν μόλις 6 ώρες.

Η εσωτερική επένδυση είναι κατόπιν επιλογής σας και μπορεί να γίνει με πατητή είτε με ψηφίδα ακόμη και βαμμένο, όλα σε διάφορες αποχρώσεις και συνδυασμούς της επιλογής σας.

Κατασκευή τζακούζι

Τζακούζι σχεδιασμένα με πρωτοποριακό ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό που αποτελούν έξυπνη και πρωτοποριακή λύση για το χώρο σας και που μπορούν να κατασκευαστούν σε όποιο χώρο επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.