Προσφερόμενες υπηρεσίες πισίνας

Είμαστε εδώ για ΟΛΕΣ τις ανάγκες της πισίνας ή του υδρομασάζ σας!

Με την πλέον εκπαιδευμένη ομάδα τεχνιτών πισίνας & υδρομασάζ στη Σαντορίνη, μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεστε για την πισίνα, το υδρομασάζ ή άλλο υδάτινο στοιχείο που διαθέτετε.

Προσφέρονται Υπηρεσίες Πισίνας:

Εάν ενδιαφέρεστε για μια υπηρεσία που δεν περιγράφεται παραπάνω, παρακαλούμε ενημερώστε μας.
Πιθανόν να το χειριστούμε και αυτή!

Μελέτη & σχεδιασμός

Η εταιρεία μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, εκπονεί μελέτες υψηλών αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεων, με ιδιαίτερες κάθε φορά προδιαγραφές.

Κατασκευή πισίνας & υδρομασάζ

Ο καθορισμός του σκοπού της εγκατάστασης ενός υδάτινου στοιχείου, είναι κρίσιμος παράγοντας, καθώς επηρεάζει άμεσα όλη τη φιλοσοφία σχεδίασης αλλά και ολόκληρη την κατασκευή.
Προφανώς με διαφορετικό τρόπο θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν τα ηλεκτρομηχανολογικά δίκτυα που σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση μιας ξενοδοχειακής μονάδας, σε σχέση με αυτά που θα εξυπηρετήσουν μια κατοικία.

Φωτισμός πισίνας

Σε συνδυασμό με τις νέες, ενεργειακά αποδοτικές, τεχνολογικές δυνατότητες του φωτισμού έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε κάθε ιδέα και πρόταση για τον ποιοτικό φωτισμό μιας πισίνας.

Θέρμανση πισίνας

Η θέρμανση πισίνας μπορεί να γίνει με αρκετούς εναλλακτικούς τρόπους ή με συνδυασμό τους.
Οι παράγοντες που καθαρίζουν το σύστημα θέρμανσης είναι η διάσταση της πισίνας, η επιθυμητή μέγιστη θερμοκρασία του νερού και ο απαραίτητος χρόνος θέρμανσης.

Απολύμανση πισίνας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι απολύμανσης του νερού μιας πισίνας.
Η αποτελεσματικότητα της απολύμανσης του νερού εξαρτάται από την σκληρότητα του νερού και το pH. Γι’ αυτό και το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγχουμε και να ρυθμίζουμε, είναι το pH.

Το επαγγελματικό μας προσωπικό είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο καθαριστή για την πισίνα σας. Εδώ είναι οι 3 πιο δημοφιλείς τύποι καθαριστικών:

  • Καθαριστικά με αναρρόφηση: Ο εύκαμπτος σωλήνας καθαρισμού πισίνας συνδέεται με το skimmer. η αναρρόφηση δημιουργείται από την αντλία πισίνας σας. Αυτά τα Καθαριστικά κινούνται γύρω από την πισίνα με τυχαίο μοτίβο, εναποθέτοντας συντρίμμια στο σύστημα φίλτρων της πισίνας σας. Απλή εγκατάσταση και λειτουργία, χαμηλού κόστους και διαθέτει αποδεδειγμένο ιστορικό.
  • Καθαριστικά πλευρικής πίεσης: Ο σωλήνας καθαρισμού πισίνας συνδέεται με την επιστροφή της πισίνας (όπου το νερό ρέει πίσω στην πισίνα από το φίλτρο). Η δύναμη του νερού μετακινεί το Cleaner και δημιουργεί ένα κενό, εναποθέτοντας βρωμιά και συντρίμμια σε μια σακούλα ή στο εσωτερικό φίλτρο της πισίνας σας. Διανέμει φιλτραρισμένο νερό σε όλη την πισίνα. δεν θα φράξει το φίλτρο με συντρίμμια.
  • Ρομποτικά καθαριστικά: Τα Ρομποτικά Καθαριστικά έχουν το δικό τους σύστημα φιλτραρίσματος που δεν συνδέονται με την αντλία ή το σύστημα φίλτρων της πισίνας. Οι περισσότερες μονάδες είναι προγραμματιζόμενες και πολλές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τηλεχειριστήριο. Η αυτόνομη διήθηση διευκολύνει τη φθορά στην αντλία και το φίλτρο σας. Αυτή είναι η ταχύτερη μέθοδος καθαρισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες